Logo

Asparges og smilende æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Asparges og smilende æg


Kog de friske æg så bløde, at de fungerer som sauce. Det er en dejlig ret på alle tider af døgnet: Som morgenmad, brunch, frokost, forret eller natmad.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge-/stegetid: ca. 7 min.

 

#

1 bundt grønne asparges

2 friske æg (str. L)

2 store skiver surdejsbrød eller hvedebrød

25 g smør

3-4 håndfulde små sprøde salater

flagesalt og friskkværnet peber

 

Knæk de seje ender af aspargeserne.

Kog 2/3 af aspargeserne i et par min i letsaltet vand, og dryp dem godt af.

Høvl resten af de grønne asparges med en kartoffelskræller til tynde strimler.

 

Kog æggene smilende i 7-8 min.

Pil æggene, og skær dem i halve.

 

Rist brødet gyldent i smør på en pande.

Anret brødet med salat, de kogte og rå strimlede asparges og halve æg.

Drys med flagesalt og friskkværnet peber.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Gaffelbidder med spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• French toast med mango og limeFrench toast er en slags "Arme riddere'; hvor brødet dyppes i en æggemasse i stedet for...
• Svesker med mandellåg i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os