Logo

Æggekage med chorizopølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med chorizopølse

 

Chorizopølser er stærkt krydrede med bl.a. hvidløg og chili. Den spanske version fremstilles af røget svinekød, mens den mexicanske laves af fersk svinekød. Pølserne fås både friske og lufttørrede vi har brugt de friske til denne ret.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 40 min. 4 personer

 

#

1 stort løg

1 fed hvidløg

250 g grønne bønner

500 g kogte kartofler

250 g friske chorizopølser

2 spsk olie

4 æg

1 dl mælk

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 180 °C.

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Nip bønnerne og skær lange bønner i mindre stykker.

Blancher dem i kogende, letsaltet vand.

Skær kartoflerne i terninger.

 

Steg pølserne på en pande med olie ca. 10 min. ved svag varme.

Tag dem af panden og steg nu løg og hvidløg bløde på panden.

Skær pølserne i skiver og vend dem i løgene.

Vend kartofler og bønner i og tag panden af varmen.

 

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend fyldet i.

Fyld det i en smurt form (eller tilbage på panden) og bag æggekagen midt i ovnen ca. 25 min.

 

Server æggekagen varm som aftensmad, eller lun eller kold som frokostret med en god salat.

 

TIPS: Vend evt. lidt revet ost i blandingen, inden den fyldes i formen. Eller drys ost over den færdig bagte æggekage og gratiner den et par min. under grillen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her