Logo

Bacon og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bacon og æg


# Ingredienser

1 pakke bacon

1 løg

4-5 æg

2 dl mælk

salt og peber

purløg

 

* Tilberedning

Bacon steges på panden med snittet løg ved stærk varme i 4-5 min.

Skru ned til mere jævn varme i yderligere 4-5 min.

Hæld fedtet op i en skål, og lad det afkøle lidt, før du slår 4-5 æg ned i det sammen med mælken.

Pisk det godt sammen og smag til med salt og peber.

Hæld æggemassen på panden og lad det stå ved stille varme.

Løft op i massen ind imellem, så det øverste kommer ned.

Klip purløg henover og server med sennep, der lige er rørt med lidt cremefraiche og hytteret.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (23 stemmer)
Siden er blevet set 10.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?