Logo

Bacon og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bacon og æg, er en klassisk ret til brunch, eller noget ekstra til for eksempel søndagsmorgenmaden. Let at lave, men smager fantastisk, og storset elsket af alle.

1 pakke bacon

1 løg

4-5 æg

2 dl mælk

salt og peber

 

Bacon steges på panden med snittet løg ved stærk varme i 4-5 min.

Skru ned til mere jævn varme i yderligere 4-5 min.

Hæld fedtet op i en skål, og lad det afkøle lidt, før du slår 4-5 æg ned i det sammen med mælken.

Pisk det godt sammen og smag til med salt og peber.

Hæld æggemassen på panden og lad det stå ved stille varme.

Løft op i massen ind imellem, så det øverste kommer ned.

Klip purløg henover og server med sennep, der lige er rørt med lidt cremefraiche og hytteret.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,2 (22 stemmer)
Siden er blevet set 9.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æg med stegt skinke og tomaterServer en lækker, sund og mættende morgenmad. Juster opskriften efter din appetit
• Krydrede omeletpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• 5-dages-slankediæt - også for diabetikerLækker mad til 5-dages-slankediæt til dem der vil tabe i vægt. De er på ca. 5.000 kJ/1.200...
• Æbler, Bolettes Prøv denne lette men lækre dessert næste gang du har gæster. Desserten er let at lave med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os