Logo

Bacon, æg og tomat i Mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En nem og hurtig måde at lave den klassiske bruch ret med æg og bacon. Her også med tomat.

2 skiver bacon uden svær
1 tomat, skåret i 2 halve
1 mellemstort æg

Læg baconskiverne på en tallerken og sæt den i mikroovnen 30 sekunder ved 100%.

Læg tomatstykkerne på tallerkenen med den overskårne side opad.

Slå ægget ud i en smurt kop, stik blommen i stykker med en skarp kniv, læg plastfilm løst over og sæt på tallerkenen med bacon og tomat.

Lad retten stå i ovnen i 1 ½ minut ved 100% og drej tallerkenen hvert 15 sekund.

Lad retten hvile 30 sekunder.

Skær derefter ægget fri af koppen og læg det på tallerkenen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?