Logo

Bacon, æg og tomat i Mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En nem og hurtig måde at lave den klassiske bruch ret med æg og bacon. Her også med tomat.

2 skiver bacon uden svær
1 tomat, skåret i 2 halve
1 mellemstort æg

Læg baconskiverne på en tallerken og sæt den i mikroovnen 30 sekunder ved 100%.

Læg tomatstykkerne på tallerkenen med den overskårne side opad.

Slå ægget ud i en smurt kop, stik blommen i stykker med en skarp kniv, læg plastfilm løst over og sæt på tallerkenen med bacon og tomat.

Lad retten stå i ovnen i 1 1/2 minut ved 100% og drej tallerkenen hvert 15 sekund.

Lad retten hvile 30 sekunder.

Skær derefter ægget fri af koppen og læg det på tallerkenen.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Eggs BenedictEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg med ostRøræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
• Flødeostekage med hindbær og kokos- en dejlig dessertkage. En gæstedessert, det er svært at gå galt i byen med
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os