Logo

Bacontoast med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En toastret, der på sin vis minder om retten armeriddere. Her serveres den dog med bacon og ananas, stegt på panden. God til søndagsmorgenmaden eller brunch.

 

3 æg
1 dåse ananasringe (mindst 6 stk)
6 skiver daggammelt sandwichbrød
50 g smør
12 skiver bacon

Pisk æggene sammen, tilsæt 3 spsk ananassaft og 1/2 tsk salt.
Hæld det i en dyb tallerken.
Skær brødskiverne i 3 stykker hver.
Vend dem i de piskede æg.
Lad dem ligge i æggene, mens baconskiverne steger sprøde på en pande og drypper af på fedtsugende papir.
Smelt smørret på panden og steg brødet gyldent og sprødt.
Læg det på et varmt fad.
Steg de afdryppede ananasringe på panden.
Bræk dem i mindre stykker, der fordeles over brødet.
Læg baconskiverne øverst.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg med røget laksRøræg med røget laks er perfekt som morgenmad, brunch eller frokostret. Det smager godt på...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
• Smilende æg i rød peberfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrødsomelet med rosinerEn rigtig gammeldags rugbrøds-omelet, serveret med frugtkompot, frisk eller syltet frugt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os