Logo

Brunch-bøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

35 g kartoffelmospulver
5 spsk mælk
5 spsk vand
200 g luncheonmeat (Forloren skinke)
1 lille løg
1 skive franskbrød
2 tsk dijonsennep
2 æg
salt og peber
2 spsk olie

Lav en kartoffelmos af pulver, mælk og vand.
Mos kødet ud med en gaffel.
Pil løget, hak det fint.
Skær skorpen af brødet og pluk det i meget små stykker, eller hak det i en blender.
Bland kartoffelmos, kød, løg, brødkrummer, de piskede og krydderier.
Varm olien på en pande.
Form bøfferne i hånden og steg dem 4-5 minutter på hver side.


Til de meget sultne, giver man desuden spejlæg og salat.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her