Logo

Brunch røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
4 spsk vand eller mælk
1 spsk smør
 
Pisk hele æg og væske sammen med en gaffel.
Smelt fedtstoffet på en tykbundet pande.
Hæld æggemassen på og dæmp varmen.
Skrab forsigtigt den stivnede æggemasse fra bunden og ind mod midten med langsomme bevægelser.
Sluk for panden lidt før rørægget er stivnet og læg låg over.
Tag forsigtigt rørægget af panden, så den blanke side hele tiden er op.

Røræg kan tilsættes forskellige smagsgivere, såsom hakket kryddergrønt, 2-3 forskellige slags, revet løg, finthakkede rester af kød, fisk, skaldyr eller grønsager.
 

Tips:  Skal man lave røræg til mange, kan det nemt lade sig gøre.
Tag bradepanden fra ovnen og stil den oven på komfuret.
Tænd for alle blus og lav røræg som beskrevet ovenfor.
Lige før den er færdig stilles bradepanden i ovnen ved meget svag varme ca. 100ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (62 stemmer)
Siden er blevet set 56.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
26226-12-2010 18:28:08 søren bomholt
røræg bliver rigtig god hvis man serverer stegt bacon og ristede pølser, dertil
26303-09-2010 05:43:59 jytte brændgaard
Fin forklaring på røræg til få og til mange. Det burde måske hedde "skubbeæg" i stedet for røræg! Mange tilsætter desværre salt til æggemassen og efterfølgende rører man rundt. Resultat mat og "grædende". Jytte B.J.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?