Logo

Brunch røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
4 spsk vand eller mælk
1 spsk smør
 
Pisk hele æg og væske sammen med en gaffel.
Smelt fedtstoffet på en tykbundet pande.
Hæld æggemassen på og dæmp varmen.
Skrab forsigtigt den stivnede æggemasse fra bunden og ind mod midten med langsomme bevægelser.
Sluk for panden lidt før rørægget er stivnet og læg låg over.
Tag forsigtigt rørægget af panden, så den blanke side hele tiden er op.

Røræg kan tilsættes forskellige smagsgivere, såsom hakket kryddergrønt, 2-3 forskellige slags, revet løg, finthakkede rester af kød, fisk, skaldyr eller grønsager.
 

Tips:  Skal man lave røræg til mange, kan det nemt lade sig gøre.
Tag bradepanden fra ovnen og stil den oven på komfuret.
Tænd for alle blus og lav røræg som beskrevet ovenfor.
Lige før den er færdig stilles bradepanden i ovnen ved meget svag varme ca. 100ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (62 stemmer)
Siden er blevet set 56.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte - BrunchTærter passer perfekt til brunch og denne lækre tærte med porre og hvidløgspølse er ingen...
• BoysenbærmarmeladeMarmelade er overraskende let at lave selv- og så smager det fantastisk. Prøv denne...
• Rugbrød med tomatkvark - diabetikerIde til lækker morgenmad
• PikeletsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
26226-12-2010 18:28:08 søren bomholt
røræg bliver rigtig god hvis man serverer stegt bacon og ristede pølser, dertil
26303-09-2010 05:43:59 jytte brændgaard
Fin forklaring på røræg til få og til mange. Det burde måske hedde "skubbeæg" i stedet for røræg! Mange tilsætter desværre salt til æggemassen og efterfølgende rører man rundt. Resultat mat og "grædende". Jytte B.J.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!