Logo

Italienske spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æg
smør
100 g Parmesan
4 spsk friskreven Parmesan
4 spsk fløde
1 fed hvidløg
salt
friskkværnet hvid peber

Gnid stegefladen i små stegeforme med smør.
Skær parmesanen i tynde skiver og fordel den i formene.
Slå et æg ud og læg forsigtigt et i hver form.
Smag fløden til med salt og peber og hæld en spsk fløde over hver form.
Læg et kvart hvidløgsfed på hver og drys med reven parmesan.
Sæt formene i ovnen ved 200° i 7-8 minutter.
Æggeblommerne skal ikke stivne.
Servér rygende varm med toast - fjern evt. hvidløget før serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her