Logo

Omelet med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omelet med asparges

 

#

2 æg
2 spsk vand
2 tommelfingertykke hvide asparges
1 tsk frisk krydderurt efter eget valg
lidt smør til stegningen
1 humpel rugbrød
*


Sæt rigelig letsaltet vand over til at koge aspargesene i.
Skræl dem fra hoved mod fod.
Kog dem i ca. 2 min. kort før omeletten skal serveres.
Pisk æg og vand godt sammen og krydr med peber.
Smelt smør på en lille pande, gerne med teflon og hæld æggemassen på. Ryst panden hele tiden ind til æggemassen har sat sig.

Drys med salt og frisk krydderurt og fold omeletten om de hvide asparges.
Server med brød, sennep og fx tomatsalat.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Grønsagstærte med aspargesTærten her er bagt uden en tærtedejsbund. Ønsker du at lave den med tærtedej, kan du enten...
• French toast med mango og limeFrench toast er en slags "Arme riddere'; hvor brødet dyppes i en æggemasse i stedet for...
• Sukkerkogte halve æbler med geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!