Logo

Omelet fra Sydindien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

4 æg
1/4-1/2 tsk knust rød chili
2 x 2 spsk smør
1 mellemstort løg
2 mellemstore tomater
Lidt persille
Salt
*


Pisk æg og chili i en skål.
Løget hakkes og steges gyldent i 2 spsk smør.
Bland løget i æggemassen.
Tomaterne skæres i store stykker og steges i et par minutter på panden, hvorpå også de hældes i æggemassen.
Salt og håndhakket persille tilsættes.
Rør lidt rundt i blandingen,
Skyl panden og tør efter inden 2 spsk smør smeltes og æggemassen hældes på. Steg til den er gylden.
Fold op mod midten fra to sider.
Vend og steg kort den sammenfoldede omelet på den anden side og server straks.
Pynt med et lille stykke tomat og et drys persille.
Giv en skive hjemmebagt rugbrød til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelæggekage med purløgLækker kartoffelæggekage med purløg. En ret der både kan serveres til brunch, frokost...
• Brødbudding- er en klassisk dessert, som er ved at gå i glemmebogen. Det er lidt synd, for desserten...
• Æg med sennepssauceHårdkogte æg i en krydret sennepssauce hører til delikatesserne blandt mormors...
• Farmor's fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os