Logo

Omelet med svampebouillon og røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet med svampebouillon og røget laks

 

Denne omelet med røget laks og svampe er perfekt til en hyggelig søndagsfrokost eller brunch ved vennerne. Den er let og hurtigt at lave og smager fortrinligt. Måske en frokost ide til weekenden?


#

50 g østershatte eller andre svampe alt efter sæson
15 g smør
1 dl brun kalvesky eller hønsefond
3 friske landæg
salt, peber
3 skiver god røget laks, 2 af skiverne skæres i strimler
hakket purløg


Rens svampene og skær dem i skiver.
Rist dem 2-3 minutter i smør og tilsæt skyen/fonden.
Lad væsken koge ind til en passende konsistens ca. 3 minutter.
Pisk æggene sammen med salt og peber.


Hæld æggemassen på en varm teflonpande og læg laksestrimler i midten af panden.
Rør med ottetalsbevægelser i æggemassen, til den begynder at stivne.
Dæmp varmen.
Løsn omeletten langs kanten.
Ryst panden lidt frem og tilbage, så du kan mærke, om omeletten er løs.


Lad forsigtig halvdelen af omeletten glide over på en serveringstallerken og fold den anden side over.
Tilsæt hakket purløg til svampebouillonen og anret den omkring  omeletten.
Læg den sidste skive røget laks oven på omeletten.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her