Logo

Røræg med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røræg med røget laks er perfekt som morgenmad, brunch eller frokostret. Det smager godt på alle tider af døgnet. Server gerne retten pyntet med karse, dild eller purløg samt brød til eller i en bagel

 

8 spsk vand
4 stk æg
10 g smør
5 skiver røget laks i skiver

*

Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt vand eller fløde.

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med skriver af røget laks og pynt med karse, dild eller purløg.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?