Logo

Røræg med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et lille pift ved at tilsætte flødeharvarti. Perfekt til morgenmad på sengen med bacon og ristet brød.

 

8 æg
5 skiver flødehavarti ost
lidt smør
salt

*
 
Smelt smør på panden, tag af varmen og kom alle æggene på.
Sæt på varmen igen og rør regelmæssigt med en paletkniv eller en grydeske.
Når det er stift kommes osten på og der røres rundt indtil den er smeltet.
Kom lidt salt på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tortilla med røræg, majs og tacosauceRøræg er lynhurtigt at lave og smager skønt sammen med en krydret sauce. Du kan også...
• Hvedekrans med NutellaDenne grove krans med lækkert fyld, er perfekt til brunch eller på søndagens morgenbord
• Yoghurt med havreklid ostemad og frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med mandarincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!