Logo

Røræg med krydderstegt bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røræg med krydderstegt bacon


Prøv en ny slags bacon til søndagsbordet. Den er stegt med lidt farin og krydderier og smager skønt især med røræg. Brug ovnen, så slipper du for stegeosen.

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

½ spsk farin

1 knsp cayenne

1 knsp stødt sort peber

150 g bacon i skiver

Tilbehør: 4 æg og brød

*

 

Tænd ovnen på 220 °C.

Bland farin og de to slags peber.

Læg baconskiverne i en bradepande foret med bagepapir, drys dem med halvdelen af krydder-sukkeret og bag dem i ovnen 5 min.

Vend baconskiverne, drys med resten af krydderblandingen og bag dem sprøde ca. 5 min mere.

Lad baconskiverne dryppe af på et stykke køkkenrulle og server med røræg eller spejlæg samt brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her