Logo

Røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg

 

#

4 æg evt. pasteuriserede

4-8 spsk. fløde eller vand

1 knsp peber fra kværn

5 g smør (1 tsk)

evt. tomater og purløg

*

 

Pisk hele æg let sammen med fløde eller vand og peber.

Smelt smør på en pande uden at brune det.

Hæld æggemassen i og dæmp til svag varme.

Skrab æggemassen jævnligt fra bunden med en træspatel eller grydeske.

Fjern panden fra varmen, når æggemassen er næsten stivnet og overfladen blank.

Pynt med tomater i både og hakket purløg.

 

Prøv også:

Tilsæt frisk hakket persille, estragon eller andre krydder- urter til æggemassen.

eller

Tilsæt 50 g revet, fast ost til æggemassen.

eller med krydderstegt bacon


 

Tips: Tilberedning i mikrobølgeovn: Lav ½ portion æggemasse, hæld det i en lille fladbundet skål med smørret.

Sæt det i ovnen ved 1000 watt i 40 sek. Rør i æggemassen og giv det derefter 1 min. mere.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg IndiskeBløde, cremede og glinsende. Disse indiske røræg forfører både øjne og gane.
• Omelet med gedeost og frisk mynteOmelette au broccio eller på dansk omelet med gedeost og mynte har en fyldig og smeltende...
• Røræg med tomater og fetaEn dejlig nem og frisk sommerret med friske krydderurter brug dem du bedst kan lide
• Blommer med smuldredejHvis du vil serverer en dessert til dine gæster en kølig efterårsdag så prøv denne dessert...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os