Logo

Røræg i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røræg i mikroovn

 

1 æg
1 spsk mælk
smør
salt, peber

*
 
Pisk æg, mælk, smør, salt og peber sammen.
Sæt skålen i mikroovn og kog på højeste effekt i 20 sek.
Rør rundt og kog igen 20 sek. Hviletiden er herefter 20 sek.


Tips: For hvert æg skal der 1 spsk mælk i.
Første kogetid er for 1 æg 20 sek., for 2 æg 40 sek., og for 3 æg 60 sek.
Anden kogetid er for 1 æg 20 sek., for 2 æg 40 sek., og for 3 æg 60 sek.
Hviletiden er for 1 æg 20 sek., for 2 æg 40 sek. og for 3 æg 60 sek.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (16 stemmer)
Siden er blevet set 15.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med salat og forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Enebærkrydret vildsvinekølle med rødvinsbraiserede rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmebagte kræmmerhuseBag dine egne fine, sprøde kræmmerhuse og server dem med flødeskum og friske jordbær. 36...
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
11310-02-2012 10:40:06 Claus
måtte bruge 3x60 sec til 3 æg - men resultatet blev godt... Er nok afhængig af microbølgeovnens watt effekt

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os