Logo

Æbler, kogte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 æbler

sukkerlage:
5 dl vand
100-125 g sukker
saften af ½ citron

Vand, sukker og citronsaft koger op til en lage og heri lægges de skrællede halverede æbler men kun i et lag, damper heri 4-5 min. til frugten er mør. Så tages den op og næste hold koges. Lagen sies og hældes kold over frugterne

Man kan også godt bruge pærer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her