Logo

Spansk tortilla

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 store bagekartofler
2-3 æg
3 spsk olivenolie
salt og peber

De skrællede kartofler rives til tændstikstørrelse og steges ved svag varme i olien, til de er let klæge.
Kartoflerne vendes i de sammenpiskede æg til en ensartet masse.
Krydres og steges på en teflonpande.
Sørg for at glatte massen godt ud.
Vend tortillaen, når den er gylden, glat kanten og steg den videre i ovnen, til den er mør og flot gylden.

Tips: Tortillaen kan tilsættes timian, hvidløg, bacon, Parmaskinke o. m. a. efter behag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her