Logo

Spejlæg i peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spejlæg i peberfrugt

 

Spejlæg er godt både morgen, middag og aften. Her er en sund og sjov variation med peberfrugt.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid. 10 min. 2-3 personer

 

#

4-6 æg (beregn 1-2 æg pr. person)

1 grøn peberfrugt

1 gul eller rød peberfrugt

50 g smør

 

Tilbehør:

grøn salat

groft rugbrød

evt. tomatketchup

*

 

RENS peberfrugterne, og skær dem i ca. 3 cm tykke skiver.

STEG de største ringe i nogle min. i halvdelen af smørret på en slip let-pande.

Beregn 1 ring til hvert æg.

 

VEND peberfrugt-ringene.

Læg en lille klat smør i midten af hver ring.

Slå forsigtigt et æg ad gangen ud i en kop, og hæld dem enkeltvis i peberfrugt-ringene på panden.

Steg videre ved middel varme, til æggehviderne er stivnede og blommerne stadig flydende.

 

ANRET med salat, og server med rugbrød, salt, peber og evt. tomatketchup.

 

TIPS: Gem resten af peberfrugten, og brug den på smørrebrød, i salater eller gryderetter.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Osteomelet med grønsagerVi har brugt peberfrugter og squash som fyld i denne "grønne" omelet. Varier gerne med...
• Omelet med chili og røget sildEn bud på en meget anderledes omelet med røget sild og chili. Enten elsker man den eller...
• ÆblesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os