Logo

Spejlæg på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spejlæg på grill 


Kan du godt lide spejlæg? Du har selvfølgelig ikke prøvet at slå et æg ud på grillristen, vel (?).

Har du ikke lige en pande til grillen, så prøv denne lette måde at lave eggs and bacon på.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

 

#

8 tynde skiver bacon

1 løg

4 æg

evt. persille

*

1. Til denne ret kan du lave alu-forme, som vist på illustrationen.

Andre muligheder er små tærteforme eller en stor alu-form.

 

2. Klip baconskiverne i småterninger med en saks og fordel dem i formene.

Læg formene på grillen med en grill-spatel.

Lad dem stå, til baconet begynder at blive sprødt.

 

3. Pil løget og hak det fint.

Drys det over baconterningerne og lad det svitse med et par minutter.

 

4. Slå æggene ud, et i hver form.

Lad dem stivne og drys evt. med hakket persille.

Husk salt og peber på bordet!

 

Godt til morgenmad på terrassen eller som en lille lun forret. I så fald lægges to halve ansjosfileter over kors over ægget ved serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her