Logo

Sprød mysli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sprød mysli

 

Lav din egen mysli til morgenbordet, det vil helt sikkert vække lykke. Lav evt. en dobbeltportion, fyld det i et smukt glas og brug som gave.

 

#

200 g grovvalsede havregryn

2 dl kokosmel

1 dl hirseflager

1 dl sesamfrø

50 g hasselnøddeflager

2 dl honning

1 dl neutral koldpresset olie

2 dl vand

75 g rosiner

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Bland havregryn, kokosmel, hirseflager, sesamfrø og hasselnøddeflager i en stor skål.

Rør honning, olie og vand sammen og vend det i de tørre ingredienser.

Bred det ud på en bageplade med bagepapir og sæt det i ovnen i 30-40 min.

Vend rundt i blandingen et par gange undervejs, så myslien bliver jævnt brun og sprød.

Lad myslien afkøle på pladen.

Vend rosiner i myslien og opbevar i et stor syltetøjsglas med tætsluttende låg.

 

Sprød mysli


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jule HavregrynskuglerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havresuppe anno 1849Et sundere alternativ til kakao, toddy og andre varme drikke. Havresuppe er let fordøjelig...
• Havresuppe anno 1849Et sundere alternativ til kakao, toddy og andre varme drikke. Havresuppe er let fordøjelig...
• GrapesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!