Logo

Havresuppe anno 1849

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havresuppe anno 1849

 

Et sundere alternativ til kakao, toddy og andre varme drikke. Havresuppe er let fordøjelig og varmer og mætter godt. Lav havresuppe som mellemmåltid...

Let at lave, til 4 portioner

 

# Ingredienser

5 dl havregryn

2 liter vand

4 spiseskefuld sukker

1 dl saft ribs eller hindbær

kirsebærmarmelade, ca 1 teskefuld pr. portion

 

* Tilberedning

Havregryn sættes over med 2 liter kogende vand.

Når det har kogt godt, tages det af og sies med ½ liter kogende vand.

Under kogningen må der stadigt røres i det, da havregryn meget let brænder på!

Den afsiede suppe sættes atter over med sukker eller honning efter behag.

I terrinen kommes ribs- eller hindbærsaft samt kirsebærmarmelade efter behag.

 

Vær opmærksom på, at der er brugt byg og ikke havre til denne suppe, hvilket også smager fortrinligt

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her