Logo

Tortilla med røræg, majs og tacosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tortilla med røræg, majs og tacosauce

 

Røræg er lynhurtigt at lave og smager skønt sammen med en krydret sauce. Du kan også servere retten som morgenmad eller til brunch.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min.

 

#

4 æg

frisk koriander

salt og peber

10 g smør eller 2 tsk olie

 

Endvidere:

200 g majskerner

½ glas tacosauce (115 g)

2 tortillaer

*

 

Pisk æggene sammen med friskhakket koriander, salt og peber, og hæld dem på en varm pande med smør.

Lad det stivne under omrøring, og anret med varme tortillaer, varme majs og tacosauce.

 

Tortilla med røræg, majs og tacosauce

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggepieLav en dejlig æggepie, det er met hurtigt, nemt, smager fantastisk og er også lidt sundt...
• Omelet fra SydindienEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med sommergrøntEn dejlig æggekage fyldt med nye kartofler og grønsager. Rester er gode kolde - evt. på et...
• KrokantisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os