Logo

Æblekompot 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 sommeræbler, efter størrelse
1 spsk smør
salt
peber
½ spsk sukker
3-4 dråber balsamicoeddike
2 spsk pinjekerner

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Rengør æblerne og fjern kernehusene, men bevar gerne skrællen.
Skær æblerne i både.
Sauter æblebådene i smør 2-3 minutter, kun til de netop falder sammen.
Dryp med balsamicoeddike og smag til med sukker, salt og peber.
Server kompotten lun, drysset med pinjekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her