Logo

Æblesauce med agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
BBQ-klassiker

1 syrligt æble
1 spsk citronsaft
1 løg
1-2 syltet agurk
200 g syrnet fløde
2-3 spsk mayonnaise
2 spsk peberrod (friskhøvlet eller fra bæger)
salt, friskkværnet peber
purløg eller dild

Skræl æblet, del det i fire og skær det i små terninger, dryp med citronsaft.
Pil løget, hak det fint, og skær også agurkerne i små terninger.
Rør den syrnede fløde med mayonnaise og peberrod.
Krydr med salt og peber, bland æbler, løg og agurk i.
Skyl purløg eller dild, snit det fint og rør det i saucen.

Smager godt sammen med fondue, grillet kød, frikadeller
kj pr. portion: 630
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dressing til skaldyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødbede/æblesalat med peberrod og capersEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Focacciabrød med urterTag tiden til at bage et focacciabrød med urter og brug det til madpakken eller spis det...
• Chokoladeis - den letteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os