Logo

- Grønsager kogning i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Kogning af friske og frosne grønsager
Del grønsagerne i ensartet størrelse og kom dem i en mikroovnsegnet skål.
Tilsæt 1/2 dl vand. Dæk med låg eller mikrofilm.
I portioner større end 500 g røres efter halvdelen af tiden.
Frosne grønsager optøs aldrig får de koges, da de ellers taber mange vitaminer.
Inden grønsagerne er blevet frosset ned, er de først blevet blancheret.
Derfor er kogetiden for frosne grønsager den samme som for friske.
Der skal ikke tilsættes vand.

Kogetider for: Asparges, Broccoli, Blomkål, Champignon, Fennikel, Forårsløg, Pastinak, Peberfrugt, Tomater, Savojkål, Spinat, Squash, Ærter.

Kogetider ved 900 W mikrobølger
100 g 1 min. 30 sek.
200 g 3 min.
300 g 4 min. 30 sek.
400 g 6 min.
500 g 7 min. 30 sek.
600 g 9 min.
700 g 10 min. 30 sek.
800 g 12 min.
900 g 13 min. 30 sek.
1000g 15 min.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 12.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Grove Grønsager kogning i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Grove Grønsager kogning i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Grove Grønsager kogning i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os