Logo

- Grønsags- og rodfrugtretter og råkostsalater ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grønsager og rodfrugter kan serveres på mange forskellige måder, fx. i gratin, sammenkogte retter, salater, stuvninger, supper, rodfrugtkager, svitsede grønsager el­ler blot kogte eller rå.
Til de grønsager, vi spiser mest, hører sa­lathoveder, agurk og tomater.

Desværre indeholder de grønsager ikke så mange fibre og heller ikke så mange vitaminer og mineraler.

Brug derfor også andre grønsager, fx. broccoli, blomkål, savoykål, hvidkål og rod­frugter som gulerødder, pastinak, kålrabi, persillerod, rodselleri m.m., som indeholder flere vitaminer og fibre.

Hvis du beregner lidt mere tid til tilberedning af grønsagerne, får du meget større gavn af dem.
En god vane er at begynde et måltid med en råkostsalat med eller uden dressing.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bearnaisesauce kold og forlorenKold bearnaisesauce kan bruges til meget. Prøv den for eksempel til bøf med løg, dressing...
• OrangecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os