Logo

8-kornsrugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrød - Lækkert fuldkornsrugbrød, der kun vinder ved frysning.

1.dag:
100 g knækkede hvedekerner
400 g fuldkorns hvedemel
100 g solsikkefrø
50 g sesamfrø
50 g hørfrø
100 g klid
150 g rugmel
300 g knækkede rugkerner
100 g hele hvedekerner
100 g hele rugkerner
100 ml surdej
250 g sirup
1 spsk salt
1,5 liter vand

2.dag:
850 g rugmel
150 g hvedemel
6 dl vand

1. Dag:
Alt blandes. Skal hæve mindst 18 timer.

2. dag:
100 ml surdej tages fra og opbevares i køleskab.

Tilsæt rugmel, hvedemel og vand til dejen og ælt grundigt.
Dejen fyldes i tre forme og komprimeres godt.

Skal hæve i ca. 4 timer.

Snittes og pensles med 1 sammenpisket æg.

Bages i formene i 1,5 time.

Derefter bages brødene uden formene i ¼ time.

Brødene er velegnet til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her