Logo

Ovnbagt frugt med honningskyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagt frugt med honningskyr

 

Desserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning

Arbejdstid: 30 min.  Bagetid: ca. 20 min: 4 personer

 

#

1 lille frisk ananas (eller ½ stor)

2 appelsiner

2-3 spsk flydende honning

 

Tilbehør

200 g skyr naturel eller yoghurt 10%

2-3 spsk flydende honning

Pynt:

25 g pistacienøddekerner

citronmelisse

*

 

SKÆR skrællen af ananas og appelsiner, og skær frugten i skiver.

 

LÆG frugtskiverne i et ovnfast fad, og dryp honning over.

Sæt fadet i ovnen ved 200 °C, og bag i ca. 15 min., til frugten er lun.

 

PYNT med pistacienøddekerner og citronmelisse, og server med skyr eller yoghurt rørt med honning.

 

Ovnbagt frugt med honningskyr

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her