Logo

Ovnbagt æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-8 æbler 
50 g hvedemel 
50 g margarine 
40 g sukker 
½ tsk kanel 
1 bæger cremefraiche eller Cheasy 9%
 
Æblerne skæres i både og lægges i et smurt ovnfast fad, fx en tærteform.
De øvrige ingredienser blendes i foodprocessoren og smuldres over æblerne.
Bages ved 200ºC i ca. 25-30 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?