Logo

Ovnbagt frugt med honningskyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ovnbagt frugt med honningskyr

 

Desserten er frisk frugt bagt i ovnen og serveret med en creme rørt af skyr og honning

Arbejdstid: 30 min.  Bagetid: ca. 20 min: 4 personer

 

#

1 lille frisk ananas (eller ½ stor)

2 appelsiner

2-3 spsk flydende honning

 

Tilbehør

200 g skyr naturel eller yoghurt 10%

2-3 spsk flydende honning

Pynt:

25 g pistacienøddekerner

citronmelisse

*

 

SKÆR skrællen af ananas og appelsiner, og skær frugten i skiver.

 

LÆG frugtskiverne i et ovnfast fad, og dryp honning over.

Sæt fadet i ovnen ved 200 °C, og bag i ca. 15 min., til frugten er lun.

 

PYNT med pistacienøddekerner og citronmelisse, og server med skyr eller yoghurt rørt med honning.

 

Ovnbagt frugt med honningskyr

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
• Cheesecake med ananasHer er en dejlig kage, der både kan bruges som dessert og til kaffebordet. Lav gerne kagen...
• Frugtsalat med skyr og honningDet er festligt at sætte en steg på bordet. Til en særlig middag hører selvfølgelig en...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os