Logo

Agurke/rabarbersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skræl en agurk og skær den i tykke skiver.
Gør det samme med 2-3 stængler rabarber.
Begge dele saltes (1 spsk salt) og drysses med 1 spsk brun rørsukker.
Lad det hvile i ca. 15 min. og vrid det fri for vand.
Kog 2 dl vand og 1 dl rørsukker op, smag til med en god vineddike, og lad
agurk og rabarber trække heri i 1 døgn.
Vend fx lidt friskhakket dild i inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartofler "rynkede" - Pappas arrugadosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm eller kold kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kurvebrød til frokosten ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os