Logo

Agurkegullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Agurkegullasch

 

Agurker på en ny, dejlig facon. Vil overraske de fleste meget positivt

Til 4-5 personer Tilberedningstid: ca. ½ time Ikke fryseegnet

#

1 stor salatagurk

2 store løg

6 tomater

100 g bacon i tynde skiver

2 dl fløde

2 bdt frisk dild

groft salt

*

1. Skræl agurken, del den på langs og skrab kernerne ud.

Skær agurken i 5-6 cm lange stykker, drys groft salt på og lad dem trække 5-10 min. i et dørslag. Skyl agurkestykkerne i koldt vand og lad dem dryppe godt af.

 

2. Pil løgene og skær dem i tynde skiver.

Hæld tomaterne over med kogende vand.

Lad dem stå 1 min., flå dem og skær dem i både.

 

3. Klip baconskiverne i store stykker og steg dem let i en gryde sammen med løgringene.

Læg tomater og agurker i gryden og lad det hele snurre i 10-12 min.

 

4. Tilsæt fløde, lad det koge op og smag retten til med salt.

Drys fintklippet dild over.

Serveres varm med brød eller nye kartofler til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkoleagurkAgurken stammer oprindeligt fra Asien, nærmere betegnet det nordøstlige Indien. Den dyrkes...
• AgurkAgurken stammer oprindeligt fra Asien, nærmere betegnet det nordøstlige Indien. Den dyrkes...
• SkoleagurkAgurken stammer oprindeligt fra Asien, nærmere betegnet det nordøstlige Indien. Den dyrkes...
• Tun mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os