Logo

Agurker i mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor agurk
2 spsk mayonnaise (se herunder)
1 spsk citronsaft 1 spsk tamari
3 spsk hakket purløg
½ tsk havsalt

Bland mayonnaisen med citronsaft og tamari. Lad det stå koldt. Skær frøene bort fra agurken og resten i terninger. Drys saltet over agurke-terningerne og lad stå i 2 timer. Hæld vandet bort og bland mayonnaise i agurkerne. Pynt med purløg og server en varm sommerdag til et stykke brød.

Variation: bland lidt fisk eller friske grøntsager i. Smag til med sennep i stedet for citronsaft.

Mayonnaise
1 æggeblomme (befrugtet æg fra fritgående høns)
Citronsaft
1 tsk havsalt
2 - 3 dl majs- eller solsikkeolie

Pisk æggeblommen kraftigt og hæld samtidig langsomt og meget forsigtigt en tynd, tynd stråle olie i. Fortsæt til al olien er brugt. Smag til med salt og citronsaft (eller riseddike).
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her