Logo

Agurkesalat med tomat, løg og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne friske salat er et glimrende tilbehør til praktisk talt alle måltider, men egner sig især til Kebab og Tandoori Murgh.

 

3 tomater, gerne små 
1 salatagurk
1 stort løg
¼ tsk salt
2 spsk citronsaft
¼ tsk friskmalet peber
½ tsk chili peber
1 tsk ristede spidskommenfrø stødes
2 spsk hakket frisk grøn koriander

Skær tomaterne i tynde både, løgene i tynde ringe og agurken i tynde skiver.
Kom dem i en salatskål og bland dem med alle de andre ingredienser.

Servér straks.

Denne friske salat er et glimrende tilbehør til praktisk talt alle måltider, men egner sig især til Kebab og Tandoori Murgh.
(Dette er en frisk råkostsalat, hvor man også kan bruge andre grønsager, for eksempel hakkede løg, rød peber, gul peber og agurk. De blandes med de samme ingredienser som ovenfor eller blot med sort peber, salt, citronsaft og ristet sesamfrø.)

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomatsalat med vindruerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klatkager af broccoli og blomkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Waldorfsalat med røget kalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varme cognacfigner med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os