Logo

Agurkesalat med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(tilbehør)

 

1 agurk
1 grøn peberfrugt
50 g valnødder
1 1/2 dl yoghurt
1 fed hvidløg
1 bdt persille

Agurken skæres i skiver, som skæres en gang igennem.
Peberfrugten skæres i små terninger.
Nødderne hakkes groft.
Yoghurten hældes i et kaffefilter og får lov at dryppe af.
Hvidløget presses og røres i sammen med hakket persille.
Lige inden serveringen røres grønsager og nødder i yoghurten.
Der kan evt. smages til med lidt salt og koriander.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julebrød med glasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Thailandsk agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelskaller bagteRetten her, der består af kartoffelskaller fra bagekartofler samt smør salt og persille er...
• Hjemmelavet is med makron og vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os