Logo

Agurkesalat med ylette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(tilbehør)

 

1/2 l ylette naturel
1 agurk
1 stilk bladselleri
1 lille æble
3 spsk friskhakket dild
salt og peber

Skær agurken og æblet i små tern og bladsellerien i tynde skiver.
Bland det hele op i yletten og smag til med salt og peber.
Serveres med groft brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignoner bagt med skinkeSpændende tilbehør med champignon, flødeost og lufttørret skinke. Hvis man vil have ekstra...
• Radicchio med majroer feta og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DjævlesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombæris med hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os