Logo

Agurkesalat med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 liter yoghurt naturel
1 agurk (ca. 400 g)
1/2 spsk groft salt
3 spsk cremefraiche 18%
1 lille knust fed hvidløg
Friskkværnet peber
Pynt: Agurk

Hæld yoghurten op i et kaffefilter, og lad den dryppe af i ca. 1 1/2 time. Skræl agurken og skær den i skiver.

Læg agurkeskiverne i en skål og bland dem med salt.

Lad dem trække i ca. 1/2 time.

Rør den afdryppede yoghurt med cremefraiche og hvidløg.

Skyl agurkeskiverne flere gange i koldt vand.

Vrid dem let i et klæde og vend dem i yoghurtdressingen.

Smag salaten til med peber og stil den koldt til serveringen.
 

Tips: Server fx salaten til farsretter eller stegt lam.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stuvede porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomat-appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!