Logo

Agurkesalat på japansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Agurkesalat på japansk

En frisk krydret og mere fyldig version af vores hjemlige agurkesalat. Den sursøde marinade gør salaten velegnet til kylling eller grillet laks.


1 dl eddike (gerne riseddike)
4 spsk rørsukker
1 tsk salt
2 agurker i tynde skiver
2 bundt radiser i tynde skiver
1 bundt fintsnittet forårsløg
8 fintsnittede mynteblade

Limemarinade:
saft af 1 limefrugt
2 spsk sojasauce
1 spsk olie
1/4 fintsnittet chili
1 spsk rørsukker
1 fed hakket hvidløg


Rør eddike, sukker og salt sammen og læg agurkeskiverne heri.

Lad dem trække i en time.

Rør alle ingredienser til limemarinaden sammen.

Dræn agurkerne og bland dem med radiser, forårsløg og mynte.

Vend dem i marinaden.

Server med grillet laks eller kylling og en skål løse ris.

 

Tips: Mariner laks eller kylling i 2 spsk sojasauce og 2 spsk sherry smagt til med lidt sukker. Lad fisk/kylling trække 1/2 time, før du dupper det tørt og griller det i ovnen.

Grønsager pr. person: ca. 175 g

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med hvidkål, oliven og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede rødbederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SennepdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber- og yoghurtfoolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os