1 stor portion (300-500g) grønkål 
½ agurk hakket 
½ rød peber hakket 
2 spsk oliven olie 
2 spsk rå æblecider eddike 
2 spsk Nama Shoyu (soyasauce) 
1-2 fed hvidløg 
1 spsk frisk basilikum eller1 tsk tørret basilikum 
1 spsk frisk oregano eller 1 tsk tørret oregano 
Rens grønkålen og skær de grove stilke fra. 
Riv den i små stykker. 
Kom alle ingredienser undtagen agurk og rød peber ned i en beholder med tætsluttende låg.  
Læg låg på og ryst. Lad salaten marinere ved stue temperatur i 3 timer, og ryst den hver time. 
Tilsæt agurk og rød peber og lad den stå endnu 30 minutter. 
1-4 portioner, afhængigt af om det er en hoved ret eller det er tilbehør. 
Man føler sig fuld af energi efter at have spist denne salat!