Brød
 
Det fortælles, at engang i det 19. århundrede i staten Massachusetts var en fisker blevet træt af sin kones evindelige majsgrød og sirup. En dag smed han en portion hvedemel og lidt gær ned i sin kones fantasiløse anretning og satte hele blandingen i ovnen. Da brødet var bagt færdigt, mumlede han: Anna, damn her. - Heraf Anadama bread. Opskriften har dog ændret sig noget, siden den vrede fisker bagte sit første brød. 
½ liter vand 
75 gram gult majsmel (ikke stivelse eller Maizena) 
1 pakke gær 
1 dl sirup 
2 tsk salt 
1 spsk smør eller plantemargarine, smeltet 
650 gram hvedemel 
Kom majsmelet i en stor bageskål. Bring ½ liter vand i kog. Hæld det ned til majsmelet og rør rundt i blandingen, så der ikke danner sig klumper i den. Lad denne blanding stå en halv time. 
Opløs gæren i 1 dl lunkent vand. Kom sirup, salt, smør og gær i majsblandingen. Tilsæt hvedemelet og rør grundigt. Kom dejen i to smurte sandkageforme og lad dem hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse et lunt sted, dækket af et viske- stykke. 
Bag i forvarmet ovn ved 180ºC i ca. 50 minutter. Tag brødene ud af formene og afkøl på en brødrist.