Logo

Argentinsk persillesauce - Chimichurri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 dl olivenolie
1/2 dl mørk vinaigre
1 1/4 dl finthakket løg
1 tsk finthakket hvidløg
1/2 dl finthakket persille
1 tsk tørret oregano
1 knsp. cayennepeber
1 1/2 tsk salt
1 tsk sort peber
 
Hæld olie og vinaigre i en skål og pisk det sammen med et piskeris.
Kom løg, hvidløg, persille, oregano, cayennepeber, salt og peber i og smag det til.
Lad saucen stå lunt 2-3 timer, før den serveres.
 
Chimichurri er den sauce der mest anvendes til stegt eller grillstegt kød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aubergine parmigianaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte-korianderchutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bonderugbrød med rå, revne kartoflerDette rugbrød med kartofler er let og hurtigt at lave - dog skal det hæve to gange. Brødet...
• AnanaspieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os