Logo

Asparges- kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Salaten her er ganske enkel og fin i smagen. En rigtig forsommer salat!
 
1 bdt hvide asparges
400 g rosa kartofler
1 bdt bredbladet persille
50 g grønne oliven med sten
3 spsk extra jomfru oli­venolie
Saft af 1 citron samt salt og hvid peber
 
Skræl de hvide asparges og skær dem i store stykker diagonalt.
Kog dem i letsaltet vand i 5-7 minutter og afkøl i iskoldt vand.
Kog kartoflerne og skær dem i grove skiver.
Pluk persillebladene fra stilkene og bland alle ingredienserne til salaten.
Server salaten lun eller kold.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her