16-20 asparges 
125 g butterdej 
æggehvide til pensling 
Sauce: 
2 store æg 
¾-1 dl piskefløde 
1 bdt purløg 
Aspargesene skrælles og koges i letsaltet vand i 3 min. 
De tages op og afkøles. 
Butterdejen rulles ud og skæres i firkanter. 
Aspargesene lægges på halvdelen af dejen, og dejen pakkes sammen omkring stilkeenderne af aspargesene. 
Våd køkkenrulle lægges over hovederne, der stikker ud. 
Dejen pensles med æggehvide, og "pakkerne" bages i en forvarmet ovn ved 200ºC til butterdejen er lysebrun. 
Sauce: 
Æggene koges i 4 min. og pilles, mens de er varme. 
De piskes godt sammen i en gryde og sættes over varmen sammen med fløden. 
Der piskes, til saucen virker skummende. 
Saucen smages til med salt, peber og fintskåret purløg. 
Anretning: 
Aspargespakkerne lægges på en varm tallerken, og saucen fordeles uden om.