Logo

Aspargessauce let

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g aspagers i stykker
1/2 l. sauce naturel
1/2 tsk groft salt
Pynt: Dild

Hæld aspagersstykkerne til afdrypning i en sigte.
Bring Sauce Naturel i kog i en gryde.
Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt aspagersstykkerne og varm saucen igennem under forsigtig omrøring.
Smag saucen til med salt.
Kan serveres til kogt kylling eller høne, kartofler og broccoli.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelpandekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tranebærsauce 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold mangosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os