Logo

Aubergine- og squashruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Et herligt fyld af bl.a. gedeost og soltørrede tomater på en skive sesamgrillet fisk. Rullerne passer også til grillstegt lammekød og på en buffet.
 
1 squash
1 aubergine
olivenolie
urtesalt
grøn salat
4 skiver fisk (eller kød) velegnet til grill
sesamfrø
Fyld:
75 g blød gedeost
6 soltørrede tomater i marinade
1 1/4 dl mager kvark eller fromage frais
1 presset hvidløgsfed
frisk basilikum
 
Skær squash og aubergine i 8 skiver hver på den lange led, 1/2-1 cm tykke.
Pensl dem med olivenolie og drys med urtesalt.
Skær tomaterne i små stykker og mos osten.
Bland alle ingredienserne til fyldet.
Grillsteg kød eller fisk, hvis det skal serveres til.
Grillsteg squash- og aubergineskiver på en grillpande på komfuret.
Strø sesamfrø over.
Læg aubergineskiverne på squashskiverne og fordel fyldet over dem.
Rul dem sammen og fæst dem med en tandstikker.
Læg dem på smukke salatblade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrokostsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med pære og skinkeServer denne enkle salat som forret, til frokost eller som del af en buffet
• Grove pølsebrød med sennepsdressingDisse pølsebrød er ligesom pølsehorn, men bagt med en smagfuld dej med rugmel, der er...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os