Logo

Avocadodip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Avocadodip

 

 

Lav en lækker dip og server med friske, rå grønsager eller ristet brød. Klar på et kvarter.

4 personer. Arbejdstid: 15 min.

 

#

2 avocado

1 lime eller ½ citron

1 dl cremefraiche

1 fed hvidløg

rosa peberkorn

salt og peber

 

Tilbehør:

rå grønsager, ristet rugbrød eller pitabrød

*

 

Skræl avocadoerne, og fjern stenene.

Blend eller mos avocadokødet med 2-3 tsk lime- eller citronsaft.

Tilsæt cremefraiche til passende konsistens, og smag til med knust hvidløg, salt, friskkværnet peber og knuste rosa peberkorn.

Server dippen med rå grønsager, ristet rugbrød eller pitachips.

 

Avocadodip

 

TIPS: Pitachips; Flæk pitabrød på den flade led, og pensl "indersiderne" med olie.

Drys evt. med sesamfrø, og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter.

Læg dem på bageplader med bagepapir. og bag dem sprøde i ovnen ved 180 °C i 8-10 min.

 

Avocadodip


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Guacamole 3Nyd den lækre avocadodip med sprøde tortillachips eller som tilbehør til chili con carne
• Avocado og citrussalatServer denne friske og delikate salat som tilbehør til fx kogt eller stegt torskerogn...
• Salat med avocado og baconSprød bacon og blød avocado er de to ingredienser, der gør denne salat både fyldig og...
• Kold kirsebærsuppe - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os