Logo

Avocadodip med brøndkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 skalotteløg hakket
1 avocado
citronsaft
lidt fløde eller cremefraiche
1 stor håndfuld brøndkarse
 
Blend løget med avocadokødet, lidt citronsaft og fløde eller creme
fraiche.
Tilsæt en stor håndfuld brøndkarse, og spis det som snack eller som
sauce til røget mørbrad, røget laks eller skinke.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Safransyltede kinaradiserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Garam MasalaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salsa med sukkermajs, rød peber og avocadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære- og æbledessert bagt med marcipanlågRigtig spændende dessert med æbler og pærer, med et låg af marcipan, der bages i ovnen....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os