
Juli er sæson for snittebønner! Ikke bare i en rustik gryderet, men også elegant med valnøddesmør
 
500 g snittebønner
1 fed hvidløg
50 g valnøddekerner
1 rød chili
50 g smør 
1 spsk hakket persille
*
A. Snittebønner gøres i stand, kommes i kogende, letsaltet vand og koges 8-10 minutter.
 
B. I mellemtiden skæres 1 hvidløgsfed i tynde skiver. 
valnøddekerner hakkes groft. 
1 rød chili flækkes på langs, udkernes og hakkes fint.
 
C. Lad smør smelte på en pande, til det skummer. 
Hvidløg, nødder og chili steges let i 1 minut ved svag varme. 
Hakket persille tilsættes.
 
D. Vandet hældes fra bønnerne. 
Lad dem dryppe godt af og bland dem med smørret. 
Retten krydres med salt og peber. 
 

 
Pr. portion: 9 g protein, 37 g fedt, 10 g kulh. = 406 kcal - 1702 kj.