Logo

Bønner med valnøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sæson for snittebønner! Ikke bare i en rustik gryderet, men også elegant med valnøddesmør

Juli er sæson for snittebønner! Ikke bare i en rustik gryderet, men også elegant med valnøddesmør

 

500 g snittebønner

1 fed hvidløg

50 g valnøddekerner

1 rød chili

50 g smør

1 spsk hakket persille

*

A. Snittebønner gøres i stand, kommes i kogende, letsaltet vand og koges 8-10 minutter.

 

B. I mellemtiden skæres 1 hvidløgsfed i tynde skiver.

valnøddekerner hakkes groft.

1 rød chili flækkes på langs, udkernes og hakkes fint.

 

C. Lad smør smelte på en pande, til det skummer.

Hvidløg, nødder og chili steges let i 1 minut ved svag varme.

Hakket persille tilsættes.

 

D. Vandet hældes fra bønnerne.

Lad dem dryppe godt af og bland dem med smørret.

Retten krydres med salt og peber.

 

Madopskrift billede

 

Pr. portion: 9 g protein, 37 g fedt, 10 g kulh. = 406 kcal - 1702 kj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her