Logo

Bønnesalat med hvedekorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salaten kan tåle at trække med dressing i lang tid og kan anbefales til mange personer.

250 g hvedekorn, evt. parboiled spelt
500 g store grønne snittebønner
1 bdt kørvel
1 bdt koriander
1 dl olivenolie
saften af 1-2 citroner
1 fed knust hvidløg
1 tsk stødt koriander
salt og peber

Kog hvedekornene efter anvisning på pakken.
Snit bønnerne meget fint og blancher dem i saltet vand i fire minutter, eller til de er møre.
Pisk olie sammen med citron, hvidløg, koriander, salt og peber og vend hveden med bønnerne heri.
Lad det trække en time køligt.
Lige inden servering hakkes det meste af koriander og kørvel og vendes heri, mens det sidste bruges til at pynte med.
Serveres som en stor forret, en frokostret eller som del af en buffet.
Salaten passer rigtig godt til fx røget fisk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blæksprutter med sort aioliPrøv denne opskrift med blæksprutte og sort aioli som forret snack eller tilbehør næste...
• Pastasalat med kylling og karrydressing 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribisk risDen raffinerede kokossmag forstærkes, hvis man strør lidt høvlet frisk kokosnød over risen...
• Banan- og sagocremeDessert lavet af bananer og sagogryn. Sagogryn bruges often i det asiatiske køkken hvor de...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os